Wednesday, 12 December 2012

CINTA SAYANG RINDU


NAQUIEIRA :) 


  

                                               

12.12.2012

Sayanggg .....akhirnyaaa dapat jugak meet kan wak :* hee ,dapat lepas rindu dgn awak ,merajuk dgn awak ,manja-manja semua .Best giloooo keluar hari niy even movie tak best ,awak punya pasal ah nak tgk dracula kan ,haa amik kau bosan nak mati *tapi layan jea lah kan .Yang tak boleh blaa awak merajuk dgn saya ,tapi last-last saya merajuk dgn awak balik haaa *pdn lah muka awak .Yang Adib dah gelak-gelak dgn drama kite :D tapi saya tak boleh merajuk dgn awal lama-lama maklumlah saya kan SAYANG awak :* hee LOVE YOU ! 




 ALHAMDULILLAH 7MONTH SUDAHH :)


13.12.2012 ,YA ALLAH , aku lupa dgn tarikh niy .sorry biy ,awak bagi thu saya baru saya ingat itu pun blur :D hee esok 7month dgn awak .Macam-macam masalah kita hadapi tapi still boleh buat berbincang .terima kasih sbb awak dah curi hati saya ,awak sayang saya ,awak ambil brat pasal saya , awak sabar dgn perangai saya macam-macam lagi lah .ANDDD ...hurmmm saya minta maaf klau saya ada buat awak sakit hati dgn saya .tapi saya tahu saya selalu buat awak sakit hati hee ,saya minta maaf taw :* nak saya ulang lagi sekali tak ? k saya ulang * SAYA MINTA MAAF SANGAT-SANGAT KAT AWAK * saya nak bagi tahu kat awak yang saya sentiasa RINDU ,SAYANG ,CINTA KAN AWAK :* tak tahu nak bagi tahu macam mana  I REALLY LOVE YOU SO MUCH MUHAMMAD NAQUIB NAJMI :) sebelum terlupa HAPPY ANNIVERSARY 7MONTH SAYANG :*


*YA ALLAH YA TUHAN KU ,KALAU DIA BENAR JODOH KU  ,KAU PANJANGKAN LAH JODOH KAMI YA ALLAH *



MUHAMMAD NAQUIB ,I LOVE YOU SO MUCH .YOU ARE THE ONLY IN MY HEART .YOU ARE MY FAVORITE COUPLE :)

No comments:

Post a Comment